Appartement
€ 259.000

Belgiëlei 111 B1, 2018 Antwerpen
    • delen

Omschrijving Ref.: 5767274

Uniek Gelijkvloers Appartement met Stadstuin aan Belgiëlei


Graag presenteren wij u dit prachtig gerenoveerde gelijkvloerse appartement, een parel van rust en comfort midden in de levendige infrastructuur van Antwerpen. Gelegen op de statige Belgiëlei, combineert dit vastgoedaanbod de buzz van de stad met de zalige rust van een eigen stadstuin.

Onlangs gerenoveerd appartement met veel potentieel, zowel voor eigen gebruik als voor verhuur. Met zijn gunstige ligging nabij winkels, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden, biedt dit appartement het beste van beide werelden: comfortabel wonen en mogelijkheden voor een aantrekkelijk rendement op investeringen.

De open keuken, hoewel compact, is volledig uitgerust met een combi-oven, elektrisch fornuis en vaatwasser. Het aanrechtblad is gemaakt van duurzaam materiaal en biedt voldoende ruimte om al je culinaire creaties voor te bereiden. De kasten zijn ontworpen met slimme opbergoplossingen, zodat je al je keukengerei en ingrediënten netjes kunt organiseren. Met de moderne keukenapparatuur en doordachte details is deze keuken perfect voor kookliefhebbers die het beste uit hun culinaire ervaring willen halen.

Vanuit de keuken heb je toegang tot de prachtige stadstuin, het pronkstuk van deze woning. Ondanks de centrale ligging is de tuin verrassend ruim en beschikt hij over een royaal overdekt terras, zodat je er zowel op warme zomeravonden als op regenachtige avonden van kunt genieten. De tuin is gelegen op het zuidoosten, waardoor je de hele dag door kunt genieten van de zon. Daarnaast zorgen enkele bomen en een hoge tuinmuur ervoor dat de tuin een knusse en besloten sfeer heeft.

De badkamer is opnieuw compact, maar super functioneel en handig in gebruik. Hij beschikt over een ruime afsluitbare douchecabine, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over rondspattend water.

Alle troeven in de hand

  • Mobiliteit: Met een uitgebreide keuze aan bus- en tramlijnen, deelfietsen, -steps en parkeeropties met een bewonerskaart, staan alle delen van de stad en daarbuiten tot uw dienst.
  • Cultuur & Recreatie: Omarm de nabijheid van het stadspark, het Centraal Station en de Zoo van Antwerpen voor uw culturele en recreatieve behoeften.
  • Essentiële Voorzieningen: Scholen, winkels en gezondheidszorgfaciliteiten, alles is binnen handbereik in deze topwijk.

Of u nu een jong persoon bent, een eerste woonplaats zoekt of als investeerder een waardevol pand wilt toevoegen aan uw portfolio, dit appartement biedt een uitgelezen kans voor wie stedelijk comfort en een exclusieve ligging waardeert.

Stel u voor: Uw eigen stukje privéparadijs waar u kunt ontsnappen aan de bustle van de stad. De voldoening van een slimme investering, een thuis waar u trots op kunt zijn, en dat alles met de kloppende hartslag van Antwerpen als achtergrondmuziek.

Ontdek nu deze illustere woning en maak van dit adres uw nieuwe thuisbasis of investering met toekomstperspectief.

De maandelijkse onkosten bedragen circa 500 euro (verwarming, water, elec gemene delen, blokpolis, lift, reservefonds etc).


Uw contact

David Wisniewski +32 (0)499 43 45 59
contact

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 259.000,00
Beschikbaarheid
Af te spreken met eigenaar

Gebouw

Bewoonbare oppervlakte
80,00 m²
Aantal gevels
2
Bouwjaar
1967
Renovatiejaar
2017
Staat
Goede staat

Terrein

Grondoppervlakte
160,00 m²
Tuin
Ja (60,00 m²)

Indeling

Keuken
Ja
Badkamer type
Douche
Toiletten
1
Kelder
Ja

Comfort

Gemeubeld
Nee

Energie

EPC
Asset 1
 
166 kWh/m²/jaar
Dubbele beglazing
Ja
Ramen
Pvc
Elektriciteitskeuring
Ja, conform
Verwarming
Collectief

Technieken

Elektriciteit
Ja
Telefoonbekabeling
Ja
Water
Ja

Stedenbouw

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Dagvaarding
Niet meegedeeld
O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score
D
P-score
D

Meer info over deze eigendom

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.

U moet de algemene voorwaarden aanvaarden om dit bericht te kunnen verzenden

(*) Gelieve de verplichte velden in te vullen.