Bel-etage
€ 429.000

Karel Coggestraat 7, 2600 Berchem
    • delen

Omschrijving Ref.: 5707582

Ruime woning wacht op uw persoonlijke toets!


Een woning die een geweldige kans biedt om uw eigen persoonlijke stijl toe te voegen en er uw droomhuis van te maken. Met voldoende ruimte voor het hele gezin en een grote tuin, is dit de perfecte plek om nieuwe herinneringen te maken!

Deze charmante bel-etage woning is gelegen op Karel Coggestraat 7 in Berchem en biedt een wereld aan mogelijkheden voor wie het avontuur van renovatie aandurft. Met drie ruime verdiepingen, een grote diepe stadstuin met een sfeervol terras en een ruime praktische garage op het kelderniveau is dit huis klaar om omgetoverd te worden tot een unieke en persoonlijke woonplek. De woning beschikt over drie comfortabele slaapkamers en een goed in te richten badkamerruimte.

Gunstig gelegen in een rustige woonwijk met verrassend veel groen, profiteert deze woning van een uitstekende ligging. Op slechts een steenworp afstand vindt u de sleutelelementen inzake mobiliteit te Antwerpen. Het treinstation van Berchem en de Ring van Antwerpen. Het openbaar vervoer naar het levendige stadscentrum is ook maar een klein stukje lopen, dus u bent er zo! U kan er bovendien ook gebruik maken van deelfietsen, -steps en -auto's. Mogelijkheden te over!
Het Brilschanspark ligt ook op korte afstand van de woning en het is een echte verborgen parel in Berchem, Dit prachtige park biedt een idyllische ontsnapping aan de stadsdrukte, perfect voor een ontspannende wandeling of een picknick in het weekend.

Daarnaast bevinden zich in de omgeving moderne kantoorgebouwen zoals "The Link" en "Post X", waar innovatieve bedrijven floreren en de nieuwste technologieën worden ontwikkeld. Ook het populaire Sportcentrum het Rooi trekt sportliefhebbers van alle leeftijden aan, met uitgebreide faciliteiten en een breed scala aan activiteiten. Deze bruisende omgeving biedt een perfecte balans tussen bedrijvigheid en ontspanning, waar u kunt genieten van de rust en sereniteit van de woonwijk, terwijl u toch omringd bent door een levendige en dynamische sfeer.

Grijp deze unieke kans om uw droomhuis te renoveren en creëer een oase van rust en stijl in het hart van Berchem! Laat uw creativiteit de vrije loop en maak van deze woning uw eigen persoonlijke meesterwerk. Met zoveel ruimte en mogelijkheden, kunt u uw droomhuis tot in de kleinste details vormgeven, zodat het perfect aansluit bij uw levensstijl en smaak. Maak van dit huis een plek waar u zich echt thuis voelt en waar u kunt genieten van de vele jaren die nog komen gaan. Het is tijd om uw dromen werkelijkheid te laten worden!


Uw contact

David Wisniewski +32 (0)499 43 45 59
contact

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 429.000,00
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Bewoonbare oppervlakte
160,00 m²
Aantal gevels
2
Bouwjaar
1954
Staat
Te renoveren
Oriëntatie voorgevel
Noordoosten

Terrein

Grondoppervlakte
256,00 m²
Tuin
Ja (170,00 m²)

Parkeermogelijkheden

Garage
1
Parkings binnen
1

Indeling

Keuken
Ja
Badkamer type
Douche en ligbad
Toiletten
2
Kelder
Ja

Comfort

Gemeubeld
Nee

Energie

EPC
Asset 1
 
456 kWh/m²/jaar
Dubbele beglazing
Ja
Ramen
Pvc
Elektriciteitskeuring
Ja, niet conform
Verwarming
Individueel
Olietank
2.000 L

Technieken

Elektriciteit
Ja
Riolering
Ja
Gas
Ja
Water
Ja

Stedenbouw

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Renovatieverplichting
Ja
Asbestinventarisattest
Ja
Asbestinventarisattest opmaak datum
16/01/2024
Dagvaarding
Niet meegedeeld
O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score
C
P-score
C

Meer info over deze eigendom

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.

U moet de algemene voorwaarden aanvaarden om dit bericht te kunnen verzenden

(*) Gelieve de verplichte velden in te vullen.