Gelijkvloerse verdieping
€ 269.000

Oude-Bruglaan 218 B0001, 9160 Lokeren
    • delen

Omschrijving Ref.: 5867070

Eigentijds Gelijksvloers Appartement met Stadskoer


Welkom in uw toekomstige thuis in het bruisende hart van Lokeren. Dit modern afgewerkte gelijkvloerse appartement biedt comfort, ruimte, en een privé buitenruimte om te ontspannen of te entertainen. Ervaar de perfecte combinatie van stadsgemak en natuurlijke schoonheid in Lokeren.

Het appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van de residentie. Op die manier is het dus iedereen zeer vlot toegankelijk. In deze woningen vinden we 2 slaapkamers; een grote en een kleinere. De badkamer bezit een comfortabel ligbad om heerlijk te kunnen ontspannen. Verder ontdekt u ook nog een apart gastentoilet en berging met plek en voorzieningen voor een wasmachine.

Dé troef in deze woning is de royale woonkamer met veel raampartijen en uitzicht op de private stadskoer. Deze grote ruimte wordt heel organisch opgedeeld in haar verschillende functies door een open keuken te vinden tussen zithoek en eetkamer. De keuken is volledig uitgerust met alle standaardvoorzieningen; kookvuur, oven, afwasmachine en voorziet een grote plek om een vrijstaande koelkast te plaatsen.

De gezellige stadskoer nodigt uit en is klaar om naar eigen smaak ingericht te worden. Door de klinkers hoeft u zich geen zorgen te maken in gras dat gemaaid zou moeten worden. De stadskoer is eenvoudig in onderhoud en zorgt ervoor dat u aangenaam kan genieten van een goed boek, een leuke babbel of een smakelijk aperitief.

Het appartement kan voor verschillende kopers interessant zijn. Zo is het Ideaal voor jonge koppels die op zoek zijn naar hun eerste gezamenlijke woning, alleenstaanden die waarde hechten aan ruimtelijkheid, senioren die op zoek zijn naar een compactere woonruimte of investeerders geïnteresseerd in aantrekkelijke verhuurmogelijkheden.

Gunstig gelegen nabij het centrum van Lokeren, bevindt u zich binnen enkele minuten op de levendige Markt van Lokeren. Geniet van de vele winkels, restaurants en cafés die deze historische stad te bieden heeft. Het treinstation, strategisch centraal gelegen, biedt niet alleen een vlotte verbinding naar de centra van Gent, Antwerpen en Brugge, maar ook naar andere prachtige steden in de regio.

Het appartement grenst ook aan het natuurreservaat Groot Molsbroek. Het is een, naar Vlaamse normen, vrij groot natuurreservaat (122 hectare) met optimale toegankelijkheid. De wandeldijk biedt een mooi zicht op de diverse natuur: een uitgestrekte moerasvlakte met talrijke watervogels, elzenbroeken, rivierduinen, rietvelden en vochtige graslanden.

Dit appartement is niet zomaar een woning; het is een levensstijl waar stadsgemak en natuurhand in hand gaan. Een unieke kans voor iedereen die op zoek is naar een harmonieus evenwicht tussen het bruisende stadsleven en serene rust.

Wilt u deze woning met eigen ogen ervaren? Neem contact op voor een afspraak en ontdek de charme van dit unieke appartement zelf. Onkosten circa 325 euro/kwartaal


Uw contact

David Wisniewski +32 (0)499 43 45 59
contact

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 269.000,00
Beschikbaarheid
Af te spreken met eigenaar

Gebouw

Bewoonbare oppervlakte
140,00 m²
Aantal gevels
3
Bouwjaar
1998
Staat
Goede staat
Oriëntatie voorgevel
Zuidoosten

Terrein

Tuin
Ja

Indeling

Keuken
Ja, geïnstalleerd
Toiletten
1

Energie

EPC
Asset 1
 
280 kWh/m²/jaar
Dubbele beglazing
Ja
Elektriciteitskeuring
Ja, conform
Type verwarming
Gas
Verwarming
Individueel

Technieken

Elektriciteit
Ja
Telefoonbekabeling
Ja
Gas
Ja
Water
Ja

Stedenbouw

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Asbestinventarisattest
Ja
Asbestinventarisattest opmaak datum
27/02/2024
Dagvaarding
Niet meegedeeld
O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score
A
P-score
A

Meer info over deze eigendom

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.

U moet de algemene voorwaarden aanvaarden om dit bericht te kunnen verzenden

(*) Gelieve de verplichte velden in te vullen.