Huis
€ 289.000

Van Cortbeemdelei 134, 2100 Deurne
    • delen

Omschrijving Ref.: 5871996

Knusse rijwoning in omgeving Sportpaleis


Welkom in deze verzorgde woning in Antwerpen-Oost. We bevinden ons in een compacte maar gezellige woning in de nabije omgeving van het bekende Sportpaleis in Antwerpen. Het is een buurt waar u dus haast buur bent van alle wereldsterren die er het podium van beklimmen.

We betreden de woning langs de inkomhal die ons heel snel leidt naar de aangenaam ruime woonkamer. Het is het hart van deze woning die de zithoek en keuken met elkaar verbindt. Er is voldoende plek voor een grote eettafel, kasten en misschien zelfs een bureautje. Het is een plek waar u met plezier veel tijd kan en wil doorbrengen. De zithoek ademt sfeer en gezelligheid. Met een knusse ligbank is het de ideale plek om te ontspannen bij een leuke film of te verdwalen in een goed boek. U leest het al; het is een uitnodigende en comfortabele leefruimte waar elk gezinslid zijn eigen favoriete hoekje zal vinden.

De keuken geeft een hele open indruk dankzij een grote deuropening. Het valt onmiddellijk op hoe licht deze ruimte is dankzij de grote raampartij. De keuken is goed onderhouden en kan nog vele jaren goed dienst doen. Tegelijkertijd zullen ambitieuze en ondernemende mensen snel al ideeën krijgen of plannen willen maken voor een nieuwe inrichting van deze plek. Het biedt immers vele leuke mogelijkheden om er een moderne leefkeuken van te maken met zowel connectie naar de buitenruimte als woonkamer.

De buitenruimte wordt ingeleid door een grote veranda. De kamerbrede schuifdeur laat het toe op warme dagen veel lucht binnen te laten en op de koude dagen er warm maar toch met veel daglicht te vertoeven. De stadstuin is opnieuw een fijne ruime plek waar je in alle rust kan genieten van de buitenlucht en een gezellige barbecue.  Het omvat een terras en stuk gazon die kan dienen als speeltuin maar ook als moestuin. Waarom zelfs niet beide?

Terug binnenin ontdekken we op het verdiep een grote hoofdslaapkamer met aanliggende badkamer en bergruimte met terras. Deze ruimtes bieden enorm veel potentieel om op te waarderen. Dankzij een beperkte renovatie kan u hier een droomruimte van maken. Beeld u het alvast in; een royale slaapkamer met vernieuwde badkamer en een inloop kleerkast met zonneterras. Klinkt aanlokkelijk toch?

Op het verdiep ontdekken we ook een tweede ruime slaapkamer. Een ideale kinder- of k-jeugdkamer die plek kan bieden voor rust én ontspanning. Of waarom niet omvormen tot een ruime thuiswerkplek? De mogelijkheden zijn ook hier eindeloos.

Deze woning presenteert zich als de perfecte kans voor zij die op zoek zijn naar knusse ruimte, comfort en de mogelijkheid om een persoonlijke toets te geven aan hun nieuwe thuis. Met zowel binnen als buiten veelzijdige ruimtes, de nabijheid van stadsvoorzieningen en de rustige omgeving, is dit een ideale plek voor een breed scala aan geïnteresseerden. Of u nu een jong gezin bent, een professional die de balans zoekt tussen werk en privé, of iemand die gewoonweg houdt van het unieke karakter dat dit huis te bieden heeft; iedereen kan hier zijn eigen perfecte plekje creëren. Mis deze unieke kans niet om van dit huis uw droomthuis te maken.


Uw contact

David Wisniewski +32 (0)499 43 45 59
contact

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 289.000,00
Beschikbaarheid
Af te spreken met eigenaar

Gebouw

Bewoonbare oppervlakte
130,00 m²
Aantal gevels
2
Bouwjaar
1932
Staat
Deels te renoveren
Oriëntatie achtergevel
Zuid
Oriëntatie voorgevel
Noord

Terrein

Grondoppervlakte
150,00 m²
Tuin
Ja (80,00 m²)

Indeling

Keuken
Ja
Badkamer type
Ligbad
Toiletten
2
Kelder
Ja

Comfort

Gemeubeld
Nee

Energie

EPC
Asset 1
 
350 kWh/m²/jaar
Dubbele beglazing
Ja
Elektriciteitskeuring
Ja, conform
Type verwarming
Gas
Verwarming
Individueel

Technieken

Elektriciteit
Ja
Telefoonbekabeling
Ja
Kabeltelevisie
Ja
Riolering
Ja
Gas
Ja
Water
Ja

Stedenbouw

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Ja
Asbestinventarisattest
Ja
Asbestinventarisattest opmaak datum
07/03/2024
Dagvaarding
Niet meegedeeld
O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score
B
P-score
B

Meer info over deze eigendom

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.

U moet de algemene voorwaarden aanvaarden om dit bericht te kunnen verzenden

(*) Gelieve de verplichte velden in te vullen.