Huis
€ 329.000

Geneinde 118, 2260 Westerlo
    • delen

Omschrijving Ref.: 5824741

Gezellige woning in een groene omgeving


Deze gezellige woning is gelegen op de verbindingsweg tussen de deelgemeenten Tongerlo en Voortkapel van Westerlo, in een prachtige groene omgeving. Omringd door weelderige natuur en rustgevende landschappen, biedt deze woning een oase van sereniteit.

Voor de dagelijkse boodschappen bevindt de supermarkt Okay zich op slechts enkele honderden meters afstand, waardoor het gemakkelijk is om alle benodigdheden binnen handbereik te hebben. Bovendien zijn er in de buurt lokale voetbalploegen en diverse sportfaciliteiten, waardoor sportliefhebbers volop kunnen genieten van hun favoriete activiteiten.

In deze groene omgeving hoeft u alleen de straat over te steken om een verfrissende wandeling te maken tussen de prachtige landbouwvelden van Westerlo. Geniet van de rust en schoonheid van het platteland, recht voor uw deur.

Ondanks dat het aan een drukkere straat ligt, biedt de woning parkeergelegenheid naast de deur met een doorgang naar de achtertuin. Deze tuin is knus en gezellig, met een heerlijk terras waar u kunt ontspannen en een open haard die ook dienst kan doen als barbecue.

Op de begane grond van het hoofdgebouw bevindt zich een uitnodigende inkomhal met een apart gastentoilet en een prachtige badkamer met een ontspannend ligbad. Vervolgens betreedt u de ruime woonkamer en eetkamer, waar voldoende ruimte is om gasten te ontvangen en 's avonds heerlijk op de bank te ontspannen.

Verderop vinden we de compleet ingerichte keuken met alle gebruikelijke inbouwapparatuur. De keuken is halfopen, waardoor er een mooie verbinding is met de andere ruimtes en tegelijkertijd gedeeltelijk afgesloten kan worden, wat ideaal is tijdens het koken en entertainen.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en 2 prachtige badkamers. De hoofdslaapkamer is een ware oase van rust, met een aparte dressing en een eigen dakterras. Hier kunt u genieten van uw ochtendkoffie terwijl u uitkijkt over het prachtige landschap. De aangrenzende badkamer is sfeervol ingericht met een ontspannend ligbad en gezellige verlichting en wandbekleding.

Daarnaast zijn er nog twee praktische kinderkamers die gebruik kunnen maken van een aparte douchekamer op de overloop. Dit biedt privacy en gemak voor het hele gezin.

Deze woning is geschikt voor starters die op zoek zijn naar een gezellige plek om hun eigen thuis te creëren, maar ook voor gezinnen met meer ervaring of samengestelde gezinnen die op zoek zijn naar een ruimere woning. Ondanks het knusse karakter van de woning, zult u verrast worden door de ruimte die het te bieden heeft. Er valt veel te ontdekken en te genieten in deze prachtige woning. Sted. in aanvr. 


Uw contact

David Wisniewski +32 (0)499 43 45 59
contact

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 329.000,00
Beschikbaarheid
Af te spreken met eigenaar

Gebouw

Bewoonbare oppervlakte
150,00 m²
Aantal gevels
3
Bouwjaar
1973
Staat
Goede staat
Oriëntatie achtergevel
Noordoosten
Oriëntatie voorgevel
Zuidwesten

Terrein

Grondoppervlakte
240,00 m²
Tuin
Ja (100,00 m²)

Parkeermogelijkheden

Parkings buiten
Ja

Indeling

Keuken
Ja, gedeeltelijk geïnstalleerd
Badkamer type
Alle comfort
Toiletten
2

Comfort

Gemeubeld
Nee

Energie

EPC
Asset 1
 
156 kWh/m²/jaar
Dubbele beglazing
Ja
Ramen
Pvc
Elektriciteitskeuring
Ja, conform
Type verwarming
Gas
Verwarming
Individueel

Technieken

Elektriciteit
Ja
Telefoonbekabeling
Ja
Kabeltelevisie
Ja
Gas
Ja
Water
Ja

Stedenbouw

Bestemming
Niet meegedeeld
Bouwvergunning
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Asbestinventarisattest
Ja
Asbestinventarisattest opmaak datum
07/02/2024
Dagvaarding
Niet meegedeeld
O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score
A
P-score
A

Meer info over deze eigendom

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.

U moet de algemene voorwaarden aanvaarden om dit bericht te kunnen verzenden

(*) Gelieve de verplichte velden in te vullen.