3 SLEUTELS TOT JOUW GELUK

Aankopen, verkopen of renoveren?

Professional met Poolse roots

Ik spreek Nederlands en Pools en ben helemaal op de hoogte van de Vlaamse wetgeving voor vastgoed. Moeilijke dingen makkelijk maken? I love it!


Gratis schatting van vastgoed in Vlaanderen

Wat is je woning waard? Na een uitgebreide bezichtiging ontvang je een schattingsverslag en ken je de actuele marktwaarde van je pand. Een schatting is gratis en vrijblijvend.


360°-vastgoedbegeleiding, van zoektocht tot inrichting

Vastgoed heeft tal van facetten: administratie, communicatie, prijsonderhandeling, verbouwen … Ik ontzorg bij aankoop, verkoop en (totaal)renovatie.


Vastgoedadvies: ontdek onze 4 formules

Zelf het internet afschuimen of liever een uitgekiende selectie ontvangen? Dabelle Vastgoed volgt jouw ritme in de zoektocht naar een nieuw appartement of nieuwe woning in Vlaanderen. Selecteer de formule die bij je past en win kostbare tijd bij de aankoop van je nieuwe thuis.

#1 Search – Op basis van je unieke wensen zoek ik een perfect match. Je ontvangt panden die al je checkboxen afvinken.

#2 Visit – Haal het maximum uit een bezichtiging met Dabelle Vastgoed aan je zijde. Aan mijn expertenbril ontsnapt geen detail.

#3 Negotiate – Prijsonderhandelingen kunnen omwille van de taal of je vastgoedkennis uitdagend zijn. Ik neem het initiatief en onderhandel een gunstige aankoopprijs.

#4 Check – Zie je door de bomen van aankoopverkoopbeloftes, compromissen en EPC-attesten het bos niet meer? Ik controleer alle documenten tot in de puntjes.

Tip | Omdat ieder vastgoedverhaal anders is, kun je deze 4 opties naar hartenlust combineren.